הלורד סנדוויץ' היה גאה / Wineberg

חם והביל. הביל וחם. אי אפשר להימלט מצמד המילים אלה, או יותר נכון – מהשפעותיהם על התחושה הכללית בחודשים יולי ואוגוסט.

אריק איינשטיין כבר אמר את זה פעם, לפניי (אבל זה לא משנה):

"קיץ בא ושוב זה חם,
בואי ונברח לים,
רק אני ואת,
הים והשמיים.
כמה חם!"

עצרנו בויינברג (Wineberg) בר מסעדה מבית Iceberg. בצהריים מגישים במקום סנדוויצ'ים וזה בדיוק מה שחיפשנו – ארוחת צהריים קלילה בדרך אל הים. בחרנו סנדוויץ' רוסטביף. להרווית הצימאון שתינו סיידר אגסים אורגני קרררררר של ווסטונ'ס. מלבד היותו אורגני, לא גילינו בו תכונות מושכות.

לעומת זאת, הלורד סנדוויץ' היה מאוד גאה לראות את שכלול המצאתו בויינברג. סנדוויץ' הרוסטביץ התגלה כבחירה נהדרת. בירור קצר העלה, כי החלק הפחמימתי מורכב מלחם דגנים של אנג'ל. בין שתי הפרוסות הגדולות מונחת לה סינטה מיושנת צלויה לדרגת מדיום-רייר. הסינטה היתה עסיסית ומלאה טעמים. מעליה ומתחתיה חרדל דיז'ון, בצל סגול, מלפפון חמוץ, חסה ועגבנייה. שילוב טעמים מנצח. שבענו והמשכנו בדרכנו.

בר ויינברג – רחוב בן יהודה 106, תל-אביב

מירה-בל טועמת וכותבת. יולה מצלמת וטועמת. וביחד אנחנו MiYu
מעדניה עסקית – יחסי ציבור במדיה דיגיטלית
התמחות בגסטרונומיה והחיים הטובים

לתחילת הפוסט
עוד על רחוב בן יהודה – קונדיטוריה דליתה»
לדף הבית»